Sapun lichid fara parfum, utilizari frecvente in ind. alimentara

Sapun lichid fara parfum, utilizari frecvente in ind. alimentara

Categorie:

Sapun lichid fara parfum, utilizari frecvente in ind. alimentara

Sapun lichid fara parfum, utilizari frecvente in ind. alimentara – Sapun lichid pentru spalarea mainilor cu utilizare frecventa in industria alimentara, pH neutru. Se utilizeaza nediluat. Se poate utiliza in dozator special pentru sapun lichid. Testat dermatologic. Notificare CPNP(Cosmetic Products Notification Portal) nr. 2080139.

Sunteti in cautare de Sapun lichid fara parfum, utilizari frecvente in ind. alimentara ? Juartext va poate ajuta, suntem specializati in fabricarea si distribuirea produselor de IGIENA si INTRETINERE pentru diferite tipuri de spatii.

Cui ne adresam?

Produsele noastre corespund exigentelor utilizatorilor cei mai diversi: BIROURI, ADMINISTRATII, HOTELURI, CANTINE, RESTAURANTE, CASH&CARRY si multe alte domenii de activitate. Produsul Sapun lichid fara parfum, utilizari frecvente in ind. alimentara se preteaza pentru o gama larga de firme sau activitati. Daca aveti intrebari ne puteti contacta.

Calitate si Garantie

Incepand cu anul 2006, societatea a fost certificata de catre TUV NORD pentru sistemul de management integrat CALITATE- MEDIU: ISO  9001 si ISO 14001

Incepand cu anul 2016, societatea a fost certificata de catre SRAC pentru sistemul bune practici de fabricatie pentru produse cosmetice ISO 22716:2008

Produse in Romania, cu materie prima din import, toate produsele noastre sunt elaborate conform celor mai inalte standarde, urmarindu-se SATISFACTIA CLIENTULUI. O parte din produse sunt importate direct de la producatori de top (articole de protectie si igiena pentru industria alimentara; cosmetice hoteliere; consumabile din hartie: hartie igienica, role prosop industriale etc.)

CERE OFERTA DE PRET

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sapun lichid fara parfum, utilizari frecvente in ind. alimentara”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *